pátek 27. června 2014

Vybíráte nové povlečení? Nepodceňujte kvalitu materiálu

Nepodceňujte kvalitu povlečení

Povlečení na postel je pro pohodlí spaní stejně důležité jako vybrat kvalitní rošt a matraci. Především správný výběr materiálu povlečení může mít velký vliv na spánek, ale důležitou roli hraje i zvolená barva povlečení, případně motivy. Na co se tedy při výběru povlečení zaměřit?

kvalitní povlečení

Bavlna je kvalitním materiálem

Kvalitní povlečení svým zákazníkům nabízí Stella Ateliers, která zajišťuje ložní prádlo vyráběné z té nejkvalitnější bavlny. Při výrobě je využíván princip super česané příze, který zajistí to, že výčesek neobsahuje více jak 20% nezralých či nějakým způsobem poničených bavlněných vláken. Kompletně připravená příze se následně zpracovává do saténových tkanin, z nichž je povlečení vyráběno. Veškeré další úpravy, jako je barvení či tisknutí, je prováděno pod kontrolou odborníků, kteří zajistí dodržení všech parametrů a povlečení tedy neztratí na kvalitě.

luxusní povlečení

Povlečení s nejnovějšími módními trendy

Právě barvy a vzhled jsou voleny tak, aby uspokojily představy i těch nejnáročnějších zákazníků. Kromě toho ložní prádlo zůstane i po několika vypráních v takové kvalitě, jako byste pořídili zcela nové. Díky tomu si tak můžete vychutnávat kvalitní spánek. K ložnímu prádlu lze pořídit i úpletová prostěradla, která jsou taktéž vyráběna z česané bavlny a ideálně se hodí k ložnímu prádlu nejen materiálem, ale také barvou.
Při výběru ložního prádla se zákazník většinou zaměřuje na dva výše zmíněné faktory - kvalita materiálu povlečení a barevné provedení. Důvod je jasný. Každý chce kromě ležení v kvalitním povlečení také to, aby ladilo se zbytkem místnosti a stejně tak splňovalo ty nejmodernější trendy. Povlečení je tedy z těchto důvodů potřeba pravidelně obměňovat, neboť každým rokem vstupují do nabídky zcela nové designy.

2 komentáře:

  1. Musím určitě souhlasit s tím, že kvalita povlečení je důležitá. Nedávno jsem se ale měla na vlastní kůži možnost přesvědčit, že neméně důležitá je i kvalita matrace. Konečně jsem si totiž koupila novou tady odtud a můžu vám říct, že ten rozdíl je opravdu neskutečný. Strašně dlouho jsem se takto dobře nevyspala.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě jsem toho názoru, že na povlečení nemá smysl šetřit. Právě někdy minulý rok jsem nakoupila pár sad povlečení za docela dost peněz a ten rozdíl oproti těm levným je opravdu znát. Na co je ale taky dobré si dávat pozor je kvalita matrace. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že kvalita matrace se přímo projeví na kvalitě spánku. :)

    OdpovědětVymazat